Σχετικα με εμας

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Δικηγορικό Γραφείο, Θεσσαλονίκη, Παπουτσής Χρήστος, Ποινικό, Εμπορικό, Αστικό, Πληροφορικής Δίκαιο, Διαμεσολάβση, GDPR

σχετικα με εμας

Είμαστε ένα οργανωμένο δικηγορικό γραφείο με πλήρη υποδομή σε όλους τους τομείς δικαίου. Το πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών μας, μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε συμβουλευτική και δικαστική προστασία σε όλη την Ελλάδα, ενώ υπάρχει και διεύθυνση επικοινωνίας στην Αθήνα. Αντιμετωπίζουμε τις νομικές υποθέσεις των εντολέων μας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Βασική αρχή του δικηγορικού γραφείου συνιστά η θεμελίωση αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των δικηγόρων και των εντολέων, με άμεσο στόχο τη σφαιρική ενημέρωση των εντολέων σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, οι οποίες απορρέουν από το νόμο. Για την επίτευξη αυτού του στόχου κρίνονται απαραίτητες τόσο η ανάλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους εντολείς, όσο και η υπευθυνότητα, η οποία πρέπει να διέπει τις συμβουλές και τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Στο επίκεντρο της συνεργασίας μας με τους εντολείς μας βρίσκεται η υψηλή τεχνολογία, ως βάση για τον ουσιαστικό συντονισμό και την παροχή online υπηρεσιών εξ αποστάσεως.

ΣΚΟΠΟΣ

Διαρκής επιδίωξή μας είναι η εναρμονισμένη άσκηση τόσο της μαχόμενης, όσο και της συμβουλευτικής δικηγορίας, ώστε οι δικηγόροι να είναι σε θέση να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με προσαρμοστικότητα στις προκλήσεις των εκάστοτε νομικών ζητημάτων.

Απώτερος σκοπός του γραφείου είναι η παροχή προσεγμένων νομικών υπηρεσιών σε κάθε ένα εντολέα ξεχωριστά που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του.

Πρόκληση για όλους μας συνιστά η διαρκής πρόοδος των νομικών υπηρεσιών, με πυξίδα την καθιέρωση της σημασίας του δικηγορικού λειτουργήματος στη συνείδηση των πολιτών.